Äta i London

Ett trevligt cafe i london London är en väldigt internationell stad och det märks bla på maten som serveras. Här kan man om man letar hitta riktigt god Italiens, Kinesisk, Rysk, Thai-mat och dessa restauranger finns överallt i London.
Man kan äta ut varje dag i veckan och ändå inte behöva äta samma typ av mat.
Det sägs att det finns mer än 10.000 restauranger i London och detta skulle inte vara helt omöjligt. Men åker man till London så kanske man vill äta engelsk mat och då inte bara fish and chips.
Många restauranger i London serverar riktigt engelsk husmanskost, detta då både invånare, turister och folk som jobbar i London både tycker samt vill ha denna typ av mat.
Här finns även flertalet 5-stjärniga restauranger med internationellt välkända kockar.
Detta ger en gourme en stor möjlighet att hitta en restaurang som passar ju en själv.

Engelsk mat

Så vad äter man ute om man vill äta engelsk mat. Ett av de mest självklara förslagen är Fish and Chips som är friterad fisk och pommes frites. Men annars så finns det en mängd Pie and Mash rätter där det finns olika pajer som serveras med potatismos och olika såser.
En söndagsklassiker är Rost Beef som är rostbiff med potatis och sås.


Lägg upp en bild här.
Klicka här

Kommentarer om Äta i London
Jag åt på en china restaurang i picadilly circus och betalade runt 90kr för buffé, ta hur mycket mat och dricka du vill. Flera olika soppor, massa grillade spett, massa friterat, grytor, såser, grönsaker... Aldrig varit på en buffé med så mycket valmöjligheter! Minns dock inte namnet! Vilket jag ångrar att jag inte tog för ska tillbaka om någon månad så kommer leta ihjäl mig. Minns att det kan varit i närheten av någon mcDonalds. .
skapades 04/17/12 00:09:42

Kommentarer om Äta i London
Jag håller med Thomas om att köpa smörgås och dryck ifrån en livsmedelsbutik. Både Tesco and Sainsbury's (två av de största kedjorna) har meal deals med baguette/trekantsmacka, dricka och en liten påse frukt eller chips. Jag kommer inte ihåg priserna nu, men det var väl värt pengarna. Men delearna kan vara begränsade till en viss del på dagen, så ha utkik. Om man bor på hostel eller ett annat ställe med kök så är det jättebra att köpa egen mat och laga. Igen, maten blir så mycket billigare. Snabbmat som jag kommer ihåg det var inte mycket dyrare än i Sverige, och det finns ett större utbud med. KFC och pizzakedjan Domino's till exempel. .
skapades 12/13/11 23:04:49

Kommentarer om Äta i London
Jeg har vært i London 3 ganger, og jeg vil anbefale alle å spise på Nandos,det er en kylling resturant,der du får kylling laget på alle måter,kyllingburger,salater,filet,grillet osv.De er FANTASTISK på smak og pris :) Bon apetit :).
skapades 01/20/11 21:26:39

Kommentarer om Äta i London
Resturangerna i London är ganska dyra. När jag är i London så äter vi oftast smörgås med pommes frites på någon pub. Inklusive en öl så klarar man sig oftast med en hundralapp per person då. Går även att äta hamburgare eller fish and chips på pubarna, men då kostar det nog snarare uppåt 150kr (inkl dryck). Ett annat alternativ är att på lunchen köpa smörgås och dryck i någon livsmedelsaffär och sedan sätta sig ute någonstans. Då kan man ha råd att gå på resturang på kvällen. :D /Thomas Sjöstrand.
skapades 05/25/10 13:03:28

Kommentarer om Äta i London
Ska man äta riktigt gott i London så kostar det, annars kan du hitta mat mellan £10-20 men då är det inget märkvärdigt..
skapades 11/25/09 12:49:06

Kommentarer om Äta i London
Vi ska vara i London under julen och jag har hört att den 25 december är det stängt överallt, tips var vi kan gå ut och äta? .
skapades 11/09/09 22:28:12

Kommentarer om Äta i London
Maten i London är åtminstone så länge du går på vanliga enklare restauranger inget märkvärdigt men å andra sidan ganska billig. Mindre rätter runt £10, steak house £20. Inga exakta siffror, men kanske kan tjäna som ett riktmärke? Har precis ätit en sen middag med kyckling i den prisklassen..
skapades 10/31/09 01:16:38

Kommentarer om Äta i London
Vad kostar maten ungefär? Jättebra sida förresten..
skapades 10/20/09 10:24:33

Kommentarer om Äta i London
Var kan man äta? Vad kostar det? Det är vad jag vill veta!!!!!.
skapades 09/30/09 09:53:06

Kommentarer om Äta i London
Maten verkar god och London verkar underbart.
skapades 01/19/09 19:37:38



Kommentera gärna denna sida


London resupplevelser

Vill ni skriva om era upplevelser i London så kommer ni med här.

Långdistansförhållande - Av Sara Karén

Jag är 17 år och bor i Finland. Jag har ett långdistansförhållande med en kille i England. Såg London första g&ar

En härlig stad - Av Lil Coombes

Det har blivit sagt att "när en man är trött på London då är han trött på livet - ty det finns i London allt

London - Av Mattias

Någon som har bra tips någon god och mysig restaurang i London



Dino Snores - Av Thorgill

Naturhistoriska Museet erbjuder övernattning med dinosauriejakt för barn. Ålder 9-12 år och hygglig engelska. 

Du l&a

Love London - Av Marilyn

Min sambo o jag har varit i London en gång tidigare men känner att nu e det dags igen.

 

Åker nu i aug. 2011 &arin

London Fotoalbum

Här kan ni se användarnas egna bilder från London. Ni har även själv möjlighet att ladda upp bilder i Fotoalbumet.

Steve M  Oxford Street